Okuluzda Türkçe Öğretmeni olarak görev yapan Eğitimci-Yazar Fatma ÖZSOY’un ilk kitabı “Kırık Testere” kitabı için İmza Günü... 22-23 ARALIK 2023 Rüya Park AVM

20.12.2023 53

Fatma Özsoy, İlk, orta ve lise öğrenimimi Muğla’da tamamladıktan sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliğinden mezun oldu. 2002’de Bursa’nın Kestel ilçesine atandı. Doğu hizmetini yapmak üzere Şanlıurfa’ya, burada iki yıl görev yaptıktan sonra Marmaris’e atandı.

Eğitimci –Yazar Özsoy, Muğla’da Kötekli  Salih Zeki  Gür ortaokulnda Türkçe Öğretmeni olarak görevine devam etmekte olup Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Türkçe Eğitimi Bilim Dalında yüksek lisans yapmaktadır.

Öyküleri "Kırık Testere" adlı kitapta bir araya getirilmiştir (2023).