Kötekli Salih Zeki Gür İlkokulu

Vizyon: KÖTEKLİ SALİH ZEKİ GÜR İLKOKULU olarak istiyoruz ki; Okulumuz, Atatürk’ün çağdaş uygarlık ülküsüyle bütünleşerek, çevresine ve vatanına hizmet etmeyi kendine onur sayan, kendini çağın gereklerine göre donatmış öğrenciler yetiştiren,öğrenciler ve velilerin tercih ettiği, güzel bir dünya için toplumu sürekli geliştiren, “mutlu” ve “özgür” insan yetiştiren bir okul olsun.

Misyon: KÖTEKLİ SALİH ZEKİ GÜR İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ; Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda; Öğrencilerin; bireysel faklılıklarını göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı,dürüst,ahlaklı,Atatürk ilke ve inkılaplarına, milli ve kutsal değerlere bağlı,vatanını ve milletini seven,laiklik ve demokrasi kavramlarını benimsemiş, yeniliklere açık,özgür düşünebilen ve düşündüklerini ifade edebilen ,mutluluğu ,sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören,eğitim sürecinde katılımcı,bilgiye ulaşan ve amaçları doğrultusunda kullanan,kendi kendine yeten ve ülke ihtiyaçlarına cevap verebilecek,bir üst eğitim kurumuna devam edebilecek alt yapıyla donanmış bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar: 0

Saatler: Ders Başlama Saati : 08.30 Öğle Arası : 11.45 / 13.00 Ders Çıkış : 14.30
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 252 223 84 92

WEB - https://szgilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kötekli Mahallesi Sıtkı Koçman Caddesi No80 Menteşe/ Muğla

Biyoloji Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri - Kötekli Mahallesi Sıtkı Koçman Caddesi No:80 Menteşe/Muğla

Adres - Kötekli Mahallesi Sıtkı Koçman Caddesi No80 Menteşe/ Muğla

Ulaşım Okulumuza ulaşım şehir içi toplu taşıma araçları ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesindedir.